Mobiele dienstverlening bij Joule: hoe werkt het?

 

Als (fiets)klant bij Joule kies je zelf de onderhoudsformule die bij je past: onderhoud en herstelling bij jou ter plaatse of bij een Lucien-winkel in de buurt. Kies je voor de mobiele hersteldienst dan komen onze mobiele ploegen langs op de werkvloer. Wat houdt zo’n mobiele dienstverlening nu precies in?

Bike box-kl-1

Wat kan Joule voor jou doen?

Joule biedt fietsleasing, groepsaankoop en fietsonderhoud aan voor zelfstandigen, bedrijven en openbare diensten. We verzorgen ook het volledige onderhoud met ons team van fietsenmakers. En dat doen we voor onze B2B-klanten op verplaatsing, bij onze klanten.

 

Fietsonderhoud op het werk

Een pop-up fietsenmaker op de parking van jouw bedrijf? Geen probleem. Onze techniekers komen langs op de werkvloer of bij je thuis voor levering, onderhoud of herstellingen. Tijdens het onderhoud werk je rustig verder. Onze techniekers zorgen dat je fiets bolt als nooit tevoren.

 

Hoe snel komen we ter plaatse?

Voor een dringende herstelling proberen we binnen de twee werkdagen langs te komen. Indien de herstelling niet dringend is (de fiets rijdt nog), komen we binnen de twee weken langs.

 

Werkt Joule met eigen techniekers?

Ja! Onze mobiele ploegen rijden het hele land rond om jouw fiets op de werkvloer te herstellen. We hebben niet alleen een eigen technisch team maar ook een partnernetwerk van erkende freelancers die langskomen voor dringende herstellingen. Al onze partners voldoen aan de strenge kwaliteitsnormen en hebben de kennis en de reserveonderdelen om je fiets in optimale conditie te houden.

 

Meet the Bike Box

De ‘Bike Box’ bestelwagen die dienst doet als volwaardige fietsherstelplaats. Onze ‘kartonnen doos’ is volledig uitgerust met twee werkstations, een state-of-the-art toolbox en een compressor met onafhankelijke stroombron.

 

Een fietsonderhoud bij jou op het werk?

Heeft jouw bedrijf of openbare dienst ook een fietsvloot die wat liefde en afstelling kan gebruiken? Onze ‘mechanics’ staan voor je klaar.

SHARE

Heb je nog vragen hierover? We beantwoorden ze graag!