Fietsleasing bij VNZ: “De werknemers zijn gelukkig en ik ook”

 

Het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds (VNZ) was al even op zoek naar een manier om hun personeel extra te belonen en meteen ook in te zetten op hun gezondheid en het milieu. Fietsleasing deed dan ook meteen een belletje rinkelen. Lees hieronder waarom ze voor fietsleasing bij Joule kozen.

VNZ-1

Waarom VNZ voor fietsleasing koos

Joke de Mol, personeelsverantwoordelijke van VNZ vertelt iets meer over hun keuze voor fietsleasing: “Werknemers zitten tegenwoordig te veel, dus dan is bewegen met de fiets een ideale oplossing. Het leek ons dan ook perfect om woon-werkverkeer met de fiets te promoten aan de hand van fietsleasing”

Na een lange zoektocht naar een goede fietspartner kwamen ze in oktober 2022 bij Joule terecht. Momenteel zijn er 41 werknemers die bij VNZ een fiets leasen.

Joke de Mol: “Sinds we met Joule samenwerken zijn er veel meer werknemers die met de fiets naar het werk komen. De drempel om voor een elektrische te kiezen is veel lager bij fietsleasing doordat de kosten maandelijks via het loon worden gespreid.”

 

De voordelen van fietsleasing

Stefanie, ledenadviseur bij VNZ, gaat elke dag met de fiets naar het werk en ziet alleen maar voordelen.

“Door elke dag in de natuur te fietsen kom ik niet meer in aanraking met de stress op de weg. Nog een groot voordeel is dat Joule naar kantoor komt voor onderhoud van mijn fiets, zo hoef ik me ook niet onnodig te verplaatsen.”

Tom David van Meel, operationeel directeur bij VNZ, ziet vooral voordelen bij het totaalpakket van fietsleasing:

“Het voordeel van fietsleasing bij Joule is het totaalpakket, je stapt zonder zorgen op je fiets.”

VNZ-3

Waarom Joule? "Ik zou Joule zeker aanraden!"

Of ze Joule zouden aanraden? Zeker! Partners Comfoplus en NZVL (Neutrale Zorgkas Vlaanderen) sprongen ook mee op de fiets.

Joke: “Ik zou Joule zeker aanraden, we hebben dat bij onze partners gedaan en die zijn dan ook dankbaar meegestapt in het project. De samenwerking bij Joule loopt heel vlot en ze zijn snel bereikbaar bij vragen. De werknemers zijn gelukkig en ik ook!”

Meer weten over fietsleasing?

SHARE